Dinseykarakter vd maand juli-aug

Geplaatst op donderdag 28 juni 2018 @ 08:43 , 6 keer bekeken

Afbeeldingsresultaat voor Helen Parr - ElastigirlHelen Parr is een van de hoofdrolspeelsters in de films the incredibles 1 en 2. Haar naam als superheld is Elastgirl dit komt dat omdat ze heel lenig is. Ook kan ze elk deel van haar lichaam erg lang maken, eigenlijk zo lang als mogelijk. Helen is getrouwd met Mr Incredible, Bob Parr en samen hebben zij 3 kinderen Violet, Dash en Jack-Jack.
               Ze heeft een sterke mening. Ooit was ze een huisvrouw maar toen ze met Bob trouwde  veranderde alles toen Bob werd aangeklaagd na een redding. Van de regeringen mogen superhelden niet meer werken maar dus doen ze t illegaal. Naast hun werk voeden ze ook hun kinderen op die ook superkrachten hebben. 
Haar krachten zijn heel divers. Zo is ze erg elastisch, van 1 mm tot heel  wel een meter of 24 hoog het lukt haar allemaal lichamelijk. Soms is ze ook erg ongevoelig want ze ligt wel eens onder grote vrachten. Ook is ze kogelvrij en weert zij ze af met haar laarzen. En net als alle superhelden heeft ze ook haar zwakke kanten. Haar elastisch vermogen kan ook een probleem zijn als ze bv door drie deuren heen een arm steekt, maar ook kou is funest dan kan ze haar krachten niet gebruiken.

Te zien in
Uiteraard in de incredibles waarin zij Bob leert kennen als ze een berover achterna gaan. Waarna ze trouwen. In de honeymoon echter worden ze aangeklaagd alsof ze de berover zelf waren. Ze mogen geen helden meer zijne n leven 15 jaar rustig als man en vrouw. In de tussentijd heeft het gezin 3 kinderen gekregen die ook superkrachten hebben gekregen. Maar dan moet Bob naar een eiland van Syndrome een gemene rijke man en komt Helen erachter dat Bob in gevaar is. Ze gaat m achterna met als verstekelingen Violet en Dash. Maar ook Helen komt in de problemen en de kinderen moet hun ouder redden wat gelukkig ook lukt. In Incredibles 2 die uitkomt in 2018 heeft Helen zelf een grote rol.Zonder te veel te vertellen begint het waar deel 1 eindigde en ze dreigen bekend te worden als held en opgepakt te worden. Ze moeten zelfs verhuizen en elastigirl bij een redding aldaar een nieuwe vijand maakt Screenslaver. HIj hypnotiseert via een scherm mensen slechte dingen te doen. Gelukkig grijpen haar kinderen in om haar te redden want Bob heeft niets door.
Buiten films is Helen ook nog te zien in een videogame. In 3 levels is zij te zien waarin oa je skyline kan oprekken, Bob vinden en op zoek moet naar geheime labratoria.  Ook in INFINITY doet zij mee. 
Verder dook zij op in series als Family matters en Secrets and lies die niet in ons land zijn uitgezonden.Verder is zij in alle Disneyparken een van de karakters die bij de meet & greet zijn in de de parken. IN deze settings kan men een hand schudden, een foto maken of een handtekening krijgen


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

AmikaDewi starstarstarstarstar

Een leuke clup met superleuke plaatjes van winnie de poeh en zijn vriendjes. Groetjes.......


petradepooh starstarstarstarstar

Super club voor winnie the pooh fans en die van zijn vriendjes. Veel achtergrond info, vaak een leuke clubhome thema en disneykarakter vd maand op verzoek van de leden.


Meer aanbevelingen